Bemandingsrådgivning

Bemandingsrådgivning

Optimering af virksomhedens attraktionskraft

Kan I tiltrække de medarbejdere I har brug for, eller lider I under manglen på de rette folk?

Og hvordan går det med fastholdelsen? Har I en sund balance i udskiftningen af jeres ansatte eller drænes I langsomt for den viden og erfaring, som jeres produktion hviler på?

Drømmer I om at tiltrække de bedste, mens det kun er de mindre egnede der søger?

Nogle kalder det Employer Branding. Vi kalder i stedet løsningen for bemandingsrådgivning, fordi det sjældent rækker kun at skabe nye fortællinger om eksisterende vilkår. Virksomhedens interne forudsætninger for at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere er nødt til at blive grundigt efterset og om nødvendigt justeret, før holdbare fremskridt kan opstå.

Det handler bl.a. om ledelseskvaliteten, måden man arbejder sammen på, processerne samt de udviklingsvilkår, der stilles til rådighed.

Når en virksomhed ikke klarer at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere, koster det hurtigt på både vækst og indtjening. Tal viser at op mod 70 procent af virksomhederne inden for industrien lider under manglen på medarbejdere i en sådan grad, at de må aflyse eller takke nej til ordrer.

Det er det vores rådgivning handler om. Gradvis at øge virksomhedens evne til at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere. Det er en proces, der meget drejer sig om at sigte rigtigt fra begyndelsen – at starte det rigtige sted og så arbejde systematisk fremad over tid.

Vores rådgivning starter med en analyse og slutter med en handlingsplan, klar til implementering. Vi ønsker ikke at forblive nødvendige i processen og gør derfor alt for at virksomheden hurtigt bliver selvkørende i den rigtige retning.

Kontakt os på mail@cvforum.dk eller telefon +45 66 806 150 for nærmere information