Blog

VI MANGLER KANDIDATER TIL FØLGENDE JOB

VI MANGLER KANDIDATER TIL FØLGENDE JOB

  • Værkfører, Sjælland
  • Værktøjsmagere, Fyn og Syddanmark
  • Operatører til klip/buk i rustfri, Storkøbenhavn
  • Klejnsmede rustfri, Nordsjælland og Midtjylland
  • Køleteknikere, Storkøbenhavn
  • Medico operatører, blistermaskine, Storkøbenhavn
  • Plastmagere, Midtjylland

Opret dig i CV-databsen og bliv headhuntet til dit næste job.

Anonymt og gratis

Udefinereret

Stor tilstrømning til CVforum

Vi oplever lige nu en stor tilstrømning til CV-databasen fra en bred vifte af fagfolk. Muligheden for at være 100 procent anonym samtidig med at man slipper for at skrive jobansøgninger er populært. På blot en måned er CV-databasen vokset med mere end 1.000 nye fagfolk.

CV-database har derved nået et niveau hvor virksomhederne for alvor er begyndt at bruge den til at finde nye folk.

Udefinereret

Er du et talent?

Det korte svar er helt klart… ja

Spørgsmålet er blot, til hvad?

Ved du det, eller har du måske endnu til gode at finde ud af det. Hvad er det særlige, som du kan? I hvilke opgaver og funktioner er det, at du bidrager med noget ekstraordinært? Hvor ligger tyngden i dine egenskaber? Hvor er det lige, at du viser de andre baghjul? Hvor er det lige, at du bare gør det væsentligt bedre end de andre – hver gang, sikkert, let og ubesværet?

Udefinereret

Er du træt af at skrive jobsøgninger?

CVforum.dk er en portal der vender traditionelle jobportaler på hovedet. Det eneste du som jobsøgende behøver at gøre, er at oprette dit CV. Det tager kun 5 minutter.

Udefinereret

Hvordan skriver du et godt CV

Hører du til dem der mener at et kortfattet CV baseret udelukkende på overskrifter, er nok til at skabe interesse for din profil, er det muligvis en god idé at læse denne artikel. Her kommer vi ind på, hvorfor du skal gøre mere ud af dit CV og hvor du især skal bruge energien. Vi giver dig desuden nogle tips til hvordan du konkret etablerer det rigtige indhold samt hvordan selve strukturen bør være.

Udefinereret

Social isolation en udfordring for ledige

Hvis du har prøvet at blive opsagt og gå fra et aktivt arbejdsliv til ledighed, kender du måske følelsen af isolation og manglen på social kontakt.

Når vi mister vores job, vil mange af os i starten føle det som en ferie. Vi kan sove lidt længere og vi kan koncentrere os mere om familien. Men i takt med at dagene går uden kontakt med arbejdspladsen, begynder følelsen af et socialt tomrum gradvis at indfinde sig. Arbejdspladsens sociale påvirkning er betydeligt sværere at undvære end mange af os nok regner med.

Udefinereret

Går du med overvejelser om jobskifte efter sommerferien

Er du vendt hjem fra ferien og overvejer at skifte job, så kig forbi på CVforum.

CVforum er Danmarks nye CV-portal hvor du som jobsøgende let og enkelt kan oprette et professionelt CV. En indbygget CV-robot sammen med andre hjælpefunktioner får dig hurtigt på plads. Du kan desuden importere dine data direkte fra andre jobportaler / netværk hvis du hellere vil det. Du kan se mere om det på CVforum.

Udefinereret

Nu er CVforum i luften med en ny avanceret version

NU ER CVFORUM I LUFTEN MED EN NY AVANCERET VERSION

Så er vi i luften med en ny opdateret version af CVforum med masser af nye features og funktioner for dig som er jobsøgende eller på vej til at blive det. 

Udefinereret

Så er vi luften med det nye CVforum

Så er vi i luften med den nye version af CVforum der gør det super let at oprette sit CV.

Gennem nye hjælpefunktioner, autofyld og menuer du bare kan plukke fra, kan du hurtigt og enkelt etablere et professionelt CV. Du kan desuden importere dit data fra Jobnet og LinkedIn og derved spare tid.

Udefinereret