Nu er CVforum i luften med en ny avanceret version

NU ER CVFORUM I LUFTEN MED EN NY AVANCERET VERSION

Så er vi i luften med en ny opdateret version af CVforum med masser af nye features og funktioner for dig som er jobsøgende eller på vej til at blive det. 

Den nye version af CVforum gør det super let for dig at oprette dit CV, bl.a. fordi du bare kan importere data fra andre portaler, hvor dit CV allerede ligger. Hertil kommer at den indbyggede CV-robot automatisk danner en sælgende tekst omkring din faglige profil. Du kan desuden plukke fra lister med tusindvis af fagord, personlige kompetencer mv. og helt slippe for selv at finde på hvad du skal skrive.

På kun få minutter kan du stå med et super professionelt CV, hvor systemet samtidig sørger for at din anonyme profil automatisk eksponeres til et voksende antal af virksomheder inden for industrien. Når en virksomhed bliver interesseret i dig, får du en notifikation fra systemet. Det er med andre ord systemet og virksomhederne der gør arbejdet, når du er jobsøgende.

Den nye version af CVforum gør det super let for dig at oprette dit CV, bl.a. fordi du bare kan importere data fra andre portaler, hvor dit CV allerede ligger.

På CVforum slipper du for maset med at skrive ansøgninger og læse annoncer samtidig med at du bliver eksponeret over for de helt rigtige virksomheder.

Mange virksomheder har allerede fået øje på mulighederne i platformen. Men for at den for alvor kan skabe værdi, kræver det at endnu flere opretter deres CV.

Vi håber derfor, at du vil kigge på platformen og se om det kunne være noget for dig.